Aprílové stretnutie (19.4.2024)
Matúš / 28.04.2024

Aprílové stretnutie (19.4.2024)

Ďalšie vydarené stretko v rade. Nie vďaka nám dvom čo tie stretká robíme (drjajbolito a ja/Matúš, samozrejme s výdatnou podporu našich krajších polovičiek), ale vďaka super ľuďom, ktorým tam mesiac čo mesiac prídu.

Preto by som sa Vám všetkým chcel povedať „Ďakujem, ste skvelí! Vážim si, že vždy prídete dobre naladení, či dokonca pozývate svojich kamarátov aby prišli medzi nás!“

Minule som rozoberal rozčlenenie ľudí na jednotlivé skupiny. Neskôr sa ma pár ľudí pýtalo, ako to teda vlastne funguje zo sedením? To si mladý vždy sadajú medzi mladých, starí k starým, páry k párom a osamelí vlci k osamelým vlkom?

Ja to tak, ale nie celkom...

Zvyčajne sa ako prvý zapĺňa Salónik, pretože to je „oficiálne“ miesto stretnutia. O ňom sa dajú povedať dve veci. Prvá, že tam je len jeden stôl. Respektíve niekoľko stolov spojených do jedného dlhého stola. Tá druhá vec vyplýva z prvej. Je tam hluk. Nie preto, že by sme si tam nosili bubny. Preto, lebo ak posadíte k jednému stolu 25 ľudí, zákonite musíte prekričať toho naľavo (a naproti) ak chcete povedať čokoľvek niekomu napravo. Problém je, že to isté robia aj aj ostatní...

V minulosti bol nápad, aby sme stoly v Salóniku rozpojili hneď na začiatku, aby sme sa tomuto hluku ako na orientálnom bazáre vyhli. No bohovia tomu neboli naklonení :-D. Navyše, mnoho ľudí chodí už pred oficiálnym začiatkom stretka, takže by bolo divné im vytrhnúť stoličku spod zadku či posúvať stôl s jedlom...

Veda tvrdí, že každý komplexný systém má tendenciu usporiadať sa do stavu s najmenšou energiou. A presne to sa stane aj naším stretkám. Zo salónika sa začnú vytrácať jednotliví ľudia a začnú si sadať k jednotlivým stolom v druhej miestnosti. A tam už si vrana k vrane sadá. Mladí si prisadajú k mladým, starí k starým... A hluk klesne na absolútne minimum :-D.

Niekedy do dotiahneme tak ďaleko, že v Salóniku neostane takmer nikto. Asi by sme fakt mali skúsiť rozpájať tie stoly :-D.


Máj je lásky čas... Ak je Tvoja láska netradičná, radi sa s Tebou, ako aj so všetkými, ktorí chodia pravidelne, uvidíme na Májovom pokecovom stretku 17.5.2024. Samozrejme na rovnakom mieste (Salónik reštaurácie Vincent na Alžbetinej v Košiciach) a v rovnakom čase ako vždy (19:00-23:00). Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!