Aprílové stretnutie (21.4.2023)
Matúš / 25.04.2023

Aprílové stretnutie (21.4.2023)

Počet ľudí, ktorí chodia na stretká, sa ustálil niekde na cca 40. Rekordné návštevnosti, ktoré sme zažívali pár mesiacov dozadu, sú asi za nami, ale takéto vlny sú prirodzené a viac-menej pravidelne sa opakujú už roky.

Práve tieto obdobia, keď sa počet ľudí dočasne zhupne dole, sú zvyčajne časom, keď sa medzi nami vytvorí partia, ktorá nechce čakať na to, čo spravia iní, ale sama túži posunúť veci dopredu. Dokonca aj východniarske akčné chaty sú výsledkom jedného z takýchto periodických cyklov mnoho rokov dozadu. My čo v nich pokračujeme sme už takpovediac len naskočili na rozbehnutý vláčik. A prihodili pár lopát do kotla, nech je jazda ešte divokejšia ;-).

Prečo to spomínam? Presne takýto pocit som mal aj z posledného stretka. Najčastejšia otázka akú som dostával bola „Uvidíme sa na Zámočku?“. A hneď na to „Aha, ale na Štrbu idete?“ Áno, ideme, a veľmi sa tešíme.

Neušlo mi ani to, ako dychtivo počúvalo niekoľko ľudí moju manželku keď sa rozhovorila o jej top zážitkoch. Viseli na jej slovách tak, že som až rozmýšľal kedy sa jej introvertná povaha prebudí a zrazu sa zastaví v polke vety. Skôr si všimla tie pohľady v ktorých svietilo „Toto ja nikdy nezažijem“. Ale opak je pravdou, takéto zážitky by mohla vytiahnuť veľká časť z nás, čo na stretká, a nie len na stretká, chodievame dlhodobo. Pretože BDSM nie je pre nás len niečo, o čom snívame, ale súčasť nášho bežného života.

Aj my sme si kedysi vraveli, že tie BDSM páry čo poznáme mali proste šťastie, že sa takto našli. Ale keď sme sa započúvali do ich príbehov, tak ako teraz niekto počúva tie naše, zistili sme, že viac ako šťastie to chce otvorenú komunikáciu s partnerom. Pretože každý, aj ten najvanilkovejší človek si chce proste sex užívať. A kdesi v jeho vnútri je semienko ktoré stačí nájsť a pravidelne polievať... A my vám radi povieme ako ;-).


Príležitosť porozprávať sa budeme mať už o mesiac, a to na Májovom pokecovom stretku 19.5.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!