Decembrové stretnutie (16.12.2022)
Matúš / 23.12.2022

Decembrové stretnutie (16.12.2022)

Myslím, že decembrové stretko bolo jedno z tých najvydarenejších za posledný rok. Určite pomohlo, že nás prišlo tak veľa, že sme sa do salónika ani nezmestili. Prispelo k tomu ale aj to, že sme sa celý rok mohli stretávať bez obmedzení súvisiacich s korónou ktoré nám komplikovali život dva roky predtým. Z nováčikov sa tak stali známi, zo známych priatelia, z priateľov ... veď viete :-D

Decembrové stretká mali vždy jednu zvláštnosť. A to že neboli. Stretli sme sa priamo na trhoch, nakoľko rezervovať si celý salónik v čase firemných večierkov bolo proste nemožné. Nehovoriac o dvoch rokoch (často chaotických) obmedzení počas koróny.

Je super, že tento rok sme si svoju rezerváciu udržali, za čo by sme sa chceli poďakovať reštaurácii Vincent, ktorá nás hostila po celý rok 2022. Tentokrát sme do reštaurácie vtrhli v priebehu 10-15 minút ako vyhladovaná zlata horda. Takmer 50 ľudí ktorý chceli jesť a piť podrobili kuchyňu ale aj čašníčky poriadnemu záťažovému testu.

Testujeme kapacitu salónika :-D

Rozdelenie stolov síce umožnilo prisunúť ďalšie stoličky, ale veľmi rýchlo sme pochopili, že dnes nám salónik stačiť nebude a po chvíli sme obsadili obe miestnosti.

Debata sa tam rozpadla do niekoľkých diskusných skupín medzi ktorými sa ľudia (takmer) pohodlne presúvali. Myslím, že nápad s rozdelením stolov na ktorom sme sa dohodli naposledy sa osvedčil a určite tak spravíme aj nabudúce.

Nováčikov sme mali troch, čo je obvyklý počet, a z ich správanie máme pocit, že určite neboli naposledy. Napriek tomu, že v decembri mali mnohí z nás už za sebou množstvo stretnutí a večierkov, rozchádzali sme sa veľmi pomaly a neskoro. A veľmi, veľmi spokojní!


Opäť sa zídeme už o mesiac, a to na Januárovom pokecovom stretku 13.1.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!