Decembrové stretnutie (8.12.2023)
Matúš / 13.12.2023

Decembrové stretnutie (8.12.2023)

December je obdobie koncoročných firemných večierkov so švédskymi stolmi a otvorenými barmi. Napriek takto silnej konkurencii sme s cca 30 účastníkmi uhrali slušnú remízu.

Tak ako z každého stretka, aj z tohto mám pár postrehov... ;-)

Väčšina dám chodí na stretká v oblečení, ktoré sa hýbe od elegantného cez koketné až po vyslovene provokatívne. Síce sa hovorí, že gentleman by sa mal obliecť tak, aby pri ňom vynikla jeho partnerka, no povedané slovami diplomata, u niektorých pánov možno vyniká až príliš...

Aj preto ma potešilo, že už niekoľko stretiek sledujem ústup nadčasovej kombinácie „rifle + obľúbené tričko“ v prospech kúskov, ktoré výrazne zvyšujú šancu, že dáme napadnú aj romantické myšlienky.

Nedá sa uprieť, že elegantnejšie oblečenie mužov je tichým, ale veľkým komplimentom za snahu, ktorú do svojho zovňajšku investujú dámy...

Druhým trendom hodný zmienky je pribúdajúci počet single mužov. A áno, stále nám pribúdajú páry a na tom sa nič nezmenilo ;-). Avšak pomer medzi single ženami a mužmi sa začal prikláňať na stranu gentlemanov o čosi výraznejšie než tomu bolo v minulosti...

Nie je to nič čo by sme nezažili už predtým. Tak, ako po dni prichádza noc, po lete zima, ... tak sa striedajú obdobia keď je tento pomer takmer vyrovnaný a obdobia, keď máme viac nebojácnych rytierov ako spanilých princezien.

Takže milé brunety, blondíny, rusovlásky, ... čo tak vykročiť do nového roka tým, že prídete medzi nás? A ako vždy, ste vítané aj keď si chcete len tak pokecať s inou prítomnou dámou. Je ich tu stále dosť, či už single alebo ako súčasť páru.


A keďže do nového roka treba vykročiť správne, vidíme sa na Januárovom pokecovom stretku 26.1.2024. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!

Matúš