Februárové stretnutie (18.2.2022)
Matúš / 22.02.2022

Februárové stretnutie (18.2.2022)

Posledné dva roky mali naše BDSM stretnutia kvôli obmedzeniam bližšie k prerušovanej súloži ako pravidelnému stretávaniu, avšak čoraz viac sa blížime k tomu, aby sme sa stretávali pravidelne každý mesiac. Naplno sa to prejavilo už na stretnutí vo februári, keďže miesto obvyklého osmeľovania nováčikov sa zábava okamžite rozbehla a rozhovor sa roztrhol do množstva malých skupín.

Cestu na stretko si našli nováčikovia, starí skúsení harcovníci, single dámy, páni a samozrejme aj páry. Potešilo aj vekové zloženie, keďže zastúpená bola takmer každá veková skupina (mládež pod 18 rokov pochopiteľne chýbala :-D).

Poďakovať treba aj rýchlej a usmievavej obsluhe, keďže salónik sme zaplnili do posledného miesta a dokonca sa našla krásna no prísna domina ktorá nemala inú možnosť, než sedieť na kolene mimoriadne šarmantného sexy vtipného a neodolateľného gentlemana (proste na mojom). Našťastie v reštaurácii je stolov a stoličiek dosť a radi ich nabudúce presunieme do salónika, takže sa tešíme na ešte väčšiu účasť.

Jarná Upper floor chata je už takmer zaplnená (chýbajú ešte 2 páry do plnej kapacity) a termín najbližšieho Zámočku je už taktiež rezervovaný. Tak ako vždy, najjednoduchšia cesta na tieto akcie je účasť na kecacom stretku, pretože sa na ne môže dostať len ten, koho osobne poznáme, prípadne koho odporúča niekto, komu veríme. A ako môže potvrdiť niekoľko ľudí, netreba chodiť rok, podstatné je prísť aspoň na pár stretnutí. V tomto výnimky nerobíme a ani Henry Cavill či Margot Robbie by ich nedostali. Ok, možno oni áno... :-D.

Keďže v dobrej veci treba pokračovať, opäť sa uvidíme na Marcovom pokecovom stretku 11.3.2022. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa skoré stretnutie!