Februárové stretnutie (23.2.2024)
Matúš / 25.02.2024

Februárové stretnutie (23.2.2024)

Američania majú kúzelnú formulku „Set up yourself to fail“. Proste urobiť všetko preto, aby sa ti niečo ani náhodou nemohlo podariť. A presne takto sme si sami hodili polená pod nohy aj na posledné stretko. Dali sme ho na začiatok jarných prázdnin :-D.

Pravdou je, že ak robíme stretko každý mesiac, takýmto nešťastným termínom sa občas nevyhneme. Teda ak nechceme mať medzi nimi raz pauzu dva týždne inokedy šesť... 

Keďže stretnutia navštevujú ľudia ktorí už majú strednú školu za sebou (sú len pre 18+), tak sa to prejavilo skôr na tom, že bolo o čosi menej párov a single báb. Chalanov je vždy dosť, takže tam sa to ľahšie stratí. Ale aj tak došlo vyše 30 ľudí, takže niet sa načo sťažovať. Každému kto neprišiel, prajeme skvelú lyžovačku. Sneh do budúceho mesiaca nepočká, stretko bude aj o mesiac.

Pravdou je, že keď je nás menej, je na každého viac času. A aj tak ho nie je dosť. Aj preto som sa vzdal ambície aspoň trochu porozprávať s každým nováčikom, stačí, že s nimi porozpráva Jajbolito. 

Čo sa týka mňa, ako druhého usporiadateľa (Matúš), stačí nám napísať cez náš web či FB  a vaša správa sa takmer určite dostane priamo ku mne. Môžete použiť aj môj mail matus@bdsm-kosice.sk.

Samozrejme, s každým kto má záujem pokecám rád aj osobne. Stačí sa na stretku spýtať „Ktorí sú to tí, čo fungujú ako štvorica?“ a ľudia vás ku mne/k nám nasmerujú. Kľudne potom môžeme porozprávať nie len o BDSM, kedy robím najbližšiu akčnú chatu, ... ale aj o polyamory či logistike viacerých ľudí v jednej posteli, žiarlivosti, čo je dobré na tom mať manželku a milenku. A aké je super, ak nemusíte s manželkou chodiť na balet, lebo na to má milenca/milenku.

Proste my a ďalší ľudia


My sme museli odísť už okolo desiatej, ale to ešte bola zábava v plnom prúde...


S tými, ktorí nebudú ako správni Slovania na jarnú rovnodennosť zúrodňovať polia sexom v brázde, sa vidíme na Marcovom pokecovom stretku 23.2.2024. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!