Februárové stretnutie (24.2.2023)
Matúš / 26.02.2023

Februárové stretnutie (24.2.2023)

Ak na vaše stretnutia chodia ľudia až zo Stredného Slovenska, asi niečo robíte dobre. Teda, nie že by sme občas nemali účastníkov z Krásavice na Dunaji, ale tam je to skôr v dôsledku ich zvedavosti. Prídu sa presvedčiť, že sa tu nič nedeje a odchádzajú prekvapení. A okrem toho, to je vždy na výmenu - kus za kus, jeden náš tam, jeden ich tu, z rúčky do rúčky. Nie že by sme im neverili, ale ... viete ako to chodí :-D

Hovorí sa, že definícia hlúposti je spraviť dva krát to isté a čakať iný výsledok. Minule sme prišli pol hodinu po začiatku a už sa nám ledva ušlo miesto. Tentokrát sme meškali pätnásť minút a miesta bolo ešte menej. Tak, neviem či sme hlupáci alebo nie, ale som si istí, že nabudúce prídeme načas, teda radšej s predstihom.

Dochádza nám miesto

Keďže sme už vyskúšali všetky triky ako sa pomestiť do salónika – od rozdelenia stolov, cez dodatočné stoličky až po moje obľúbené „dámy sedia pánom na kolenách“ a stále nie je dosť miesta, tak sme sa rozhodli, že nabudúce si rezervujeme rovno celú reštauráciu. Nie žeby sme ju nezabrali aj teraz, ale už to bude oficiálne.

Síce nás na každé stretnutie chodí vždy o trochu viac, ale myslím, že minimálne na pár mesiacov je problém zažehnaný. A ak nám opäť začne dochádzať miesto, tak budeme dnu púšťať najprv všetky ryšky (na tie mám ja osobne slabosť) a kozaté blondíny, potom organizátorov a následne tých čo dajú úplatok. Na úplný záver tých čo ostali za dverami až kým sa nenaplní kapacita, ostatní pôjdu domov s dlhým nosom ;-).

Veríme, že to pomôže aj personálu. Zvýšenie počtu čašníčok síce pomohlo, ale čo z toho, ak je nás v salóniku tak veľa, že nato aby mohla vojsť čašníčka dnu, musí ísť jeden z nás von. No, to už trochu preháňam :-D.

Chaty sa nám postupne zapĺňajú. Ak nás nič neprekvapí, tak za tento školský rok (počítať čas takto dáva väčší zmysel, keďže cez prázdniny máme pauzu) stihneme len my Košičania zorganizovať 6 chát, a okrem toho sa zúčastniť na niekoľkých ďalších akciách. Veci sú konečne ako majú byť. Jar a začiatok leta je obdobie, keď je chát najviac a preto sa prísť na stretko oplatí o to viac. Predsa len, ťažko sa ňu dostane niekto, kto sa neodváži prísť ani na pokecové stretko...


Opäť sa zídeme už o mesiac, a to na Marcovom pokecovom stretku 24.3.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!