Januárové stretnutie (13.1.2023)
Matúš / 16.01.2023

Januárové stretnutie (13.1.2023)

Tentokrát bolo neobvykle veľa nováčikov, keďže okrem promovania stretka na našom webe a FB sa (hlavne zásluhou Doktora Jajbolita) stretnutie promovalo aj na iných veľmi hanbatých weboch :-D. Bohužiaľ, v dievčenskom konvente nám promovanie zakázali, takže nováčikovia boli hlavne mladí gentlemani. Objavilo aj niekoľko dám ktoré boli taktiež prvý krát, ale pánov bolo predsa len o čosi viac. Opäť sa osvedčila tabuľka ktorá nenechala ani tých najopatrnejších na pochybnostiach, že sú na správnom mieste.

Zvyčajne chodíme presne načas, tentokrát sme cca 30 minút meškali. Aj taká krátka doba stačila na to, aby sme obsadili jedny z posledných miest v Salóniku. Je teda jasné, že sme sa tu spoznali fajn partia, máme si čo povedať a ľudia chcú využiť stretko od úplného začiatku až do jeho konca.

Zdá sa, že počty nad 40 ľudí sú nová norma. Čo je super. Ešte kúsok viac ľudí a ako miesto konania stretka už nebudeme písať Salónik reštaurácie Vincent, ale len Reštaurácia Vincent ;-). Pri takejto účasti sa do Salónika jednoducho nepomestíme a tak tomu bolo aj teraz.

Avšak nie je všetko len o rozprávaní sa ;-). Akčné chaty sa síce dejú po celý rok, jedna bude dokonca hneď teraz na konci januára. Pre nováčikov je najjednoduchšie sa dostať „Leonovu Štrbu“. Je to chata ktorá sa koná vždy na začiatku leta a vzhľadom na to, že je to najväčší akčný BDSM zraz na Slovensku, dá sa tam mnoho vidieť a účasť nie je podmienená potrebou byť v páre. Čo je veľká výhoda pre ľudí, ktorí ešte len zbierajú prvé skúsenosti s BDSM.

Naše odporúčanie pre všetkých váhajúcich je nabrať odvahu a prísť na niektoré z kecacích stretiek čím skôr. Účasť na „Štrbe“ sa zvyčajne uzavrie v priebehu mája, takže ak dobre počítam, dovtedy budú maximálne 3-4 stretká cez ktoré sa na ňu dá dostať. Ak to nestihnete, nie je to koniec sveta, sú aj iné chaty, ale tam si už organizátori zvyčajne viac vyberajú a nie každý sa tam dostane „za účasť na stretku“ :-D.


Opäť sa zídeme už o mesiac, a to na Februárovom pokecovom stretku 24.2.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!