Januárové stretnutie (18.1.2019)
Matúš / 18.01.2019

Januárové stretnutie (18.1.2019)

Kým decembrové stretko bolo takmer komorné, nový rok sme začali vo veľkom štýle a stretlo sa nás takmer dvojnásobne viac. Sme radi že sme sa opäť stretli s decembrovými nováčikmi. Potešilo nás aj ďalších šesť ľudí ktorých sme videli prvý krát - dokonca vo veľmi príjemnom pomere troch dám a troch pánov. Myslím že v počte cca 25 ľudí sme vyplnili kapacitu nami rezervovaného salónika naplno. Ak nás bude chodiť pravidelne ešte viac, radi dohodneme vyhradenie celej reštaurácie len pre nás.

Napriek množstvu nových ľudí sa rozhovor rýchlo rozbehol a roztrúsili sme sa malých skupiniek kde si každý mohol nájsť tému ktoré ho zaujíma. Je super že naše stretnutie prilákalo k prvej návšteve nie len ľudí ktorí sa s BDSM len zoznamujú, ale aj tých, ktorí majú skúsenosti zo svojho súkromného života a pocítili že im stretnutie sa s komunitou niečo dáva.

Takže či už si skúsený matador alebo úplný začiatočník, budeme radi ak sa s tebou stretneme tentokrát netradične už v piatok 8.2.2019, keďže sa chceme vyhnúť času, keď niektorí z nás budú kráčať v naleštených galošiach a maturitnom obleku s ružičkou v ruke dupať na Valentínsku večeru.