Januárové stretnutie (21.1.2022)
Matúš / 23.01.2022

Januárové stretnutie (21.1.2022)

Stretli sme sa po (už takmer tradičnej pauze vynútenej covidom) až po troch mesiacoch.

Na stretku bolo šesť žien a tvorili cca tretinu, takže aj zastúpenie nežného pohlavia bolo viac než postačujúce. Teda aspoň z pohľadu nás zadaných. Niekoľko sigle gentlemanov sa napriek tomu dožadovalo vylepšenia a hneď to dostali ako domácu úlohu na budúce stretko ;-).

Pozitívom je, že napriek tomu, že stretká neboli možné kvôli zatvoreným reštauráciám, v decembri sa nám podarilo zorganizovať pravidelnú Upper Floor BDSM chatu v Slovenskom raji. Tí z nás ktorí fungujú v páre a majú radi zábavu v tomto štýle, sa sa tam dosýta vyšantili. Rákosky a bičíky dopadali nemilosrdne, laná držali a skrášľovali nahé telá a rozpálené vášne boli ukojené poriadnym sexom... ;-)

Myslím, že do roku 2022 sme (asi ako väčšina ľudí) vstúpili s obavami ale aj nádejou. Aj vďaka tomu, že optimistov bolo viac ako dosť, už teraz vieme, že chystáme ďalšiu Upper floor chatu v Raji (koniec marca), Zámoček (máj) a samozrejme, tešíme sa na tradičný zraz na Leonovej Štrbe, ktorý bude v júni. 

Pre mimoriadny úspech, si kecacie stretko zopakujeme už 18.2.2022 na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa skoré stretnutie!