Januárové stretnutie (26.1.2024)
Matúš / 01.02.2024

Januárové stretnutie (26.1.2024)

Ak by malo byť januárové stretko predzvesťou toho, čo nás čaká v tomto roku, tak to bude to skvelý rok. Opäť nás došlo nás cez päťdesiat, ale na to sme už zvyknutí. Na to že hojne chodia hlavne nové páry či baby si síce ešte len zvykáme, ale určite si s tým poradíme Tak snáď si nebudeme musieť čoskoro odvykať :-D.

Na prelome rokov sa zvykne hodnotiť ten starý. Aký bol teda rok 2023?

Asi nás stále chodí čoraz viac, ale istí si nie sme. Je nás už priveľa aby sme to zakaždým počítali. Chát bolo rovnako ako rok predtým, a rovnako ako ich bude tento. Tých 4-5 akčných chát ročne ktoré organizujeme my Košičania plne napĺňajú naše potreby, nemá zmysel ich robiť viac.

A čo sa zmení v roku 2024? V zásade nič. Stretka organizujeme dvaja, Jajbolito sa stará o termíny, ja (Matúš) o web/FB. A obaja sa staráme či už o propagáciu online alebo medzi našimi kamarátmi. Organizovanie chát si delíme na polovicu. Plus nám s tým pomáhajú naše nežnejšie polovičky - na tomto sa tiež nechystáme nič meniť.

To, čo si prajem ja osobne je, aby bol rok 2024 rokom prekvapení a inovácií...

Najpríjemnejším prekvapením by bolo to, ak by nám na domácom ihrisku vyrástli šikovní nástupcovia. Mladých ľudí chodí momentálne na stretká veľa, ba až by som to nazval generačnou obmenou. Verím, že sa časom medzi nimi nájde niekto s ambíciami robiť veci ešte lepšie, či už s nami alebo bez nás :-D.

A možno je to aj istá výzva pre všetkých. Ak máte nápad, ako spraviť kecacie stretnutia, akčné chaty ešte lepšie, dajte nám vedieť. Rozumné nápady zrealizujeme, alebo vám poradíme, ako ich môžete spraviť sami. A nakoniec, nemusia to byť len stretká a chaty...


O vaše dojmy z minulého roka a nápady do toho aktuálneho sa môžete podeliť aj na Februárovom pokecovom stretku 23.2.2024. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!

Matúš