Júnové stretnutie (23.6.2023)
Matúš / 02.08.2023

Júnové stretnutie (23.6.2023)

Stretli sme sa v čase keď deti myslia na prázdniny a dospelí na dovolenky. Opäť nás prišlo cca 30 a miesto o dovolenkách sme sa rozprávali hlavne o tom, ako bolo na Štrbe.

Nie je to len najväčšia víkendová BDSM akcia na Slovensku a v ČR, ale aj skvelá chata pre všetkých čo chcú predviesť či vyskúšať niečo nové. Potešilo, že z „východu“ sa na chatu dostalo veľa z nás. Aj to je znak toho, že Košická BDSM komunita nie je len početná, ale aj kvalitná.

Koniec júna je aj čas vysvedčení. A keďže nám vysvedčenie nikto nedá, pokúsime si ho dať za celý rok sami...

Stretká

Podarilo sa nám spraviť stretko každý mesiac. Čo sa týka počtu ľudí na stretkách, povedal by som, že kolísala okolo 40 ľudí, s tým, že posledné stretká to bolo skôr menej. Ale takto je to každý rok, ľudia sa chcú po prázdninách stretnúť, porozprávať a tak sa nás proste zíde viac. Spokojný môžeme byť aj s tým, ako sa k nám počas celého roka dostávali noví ľudia. Aj to bol jeden z dôvodov, že na stretko chodí čoraz viac mladých ľudí (čo je v našom ponímaní 20-30 rokov).

Naopak, časť ľudí na stretnutia prestalo chodiť. Dôvody sú rôzne – niekto si našiel partnera a už nevidí dôvod, iným proste nevychádza čas, ... A samozrejme, našli sa aj takí, ktorí zistili, že na kecacích stretkách sa len kecá a že im za účasť nebude pridelená domina či subinka podľa ich špecifikácie. Darmo, aj v 21. storočí treba vedieť babu zbaliť. A platí to všade, aj na BDSM stretku :-D.

Chaty

Podarilo sa nám zorganizovať 5 chát (3 x Upper floor chata v Slovenskom raji, 2 x Zámoček), plus sme boli aj na ďalších chatách, ktoré organizovali ľudia mimo Košíc. Každá z týchto chát má už dlhú históriu, a tak si už našli svoj okruh priaznivcov a darí sa nám ich zapĺňať tak, aby sme sa tam vždy išli len ľudia, ktorí k sebe „pasujú“.

Web

Návštevnosť nám z roka na rok stúpa. Cca tretina našich návštevníkov stránku našla cez vyhľadávanie na webe, zvyšok už stránku pozná a chodí na ňu priamo (a niektorí aj opakovane, čo nás teší). Rovnako dobre sa darí aj našej FB stránke.

Ako tak pozerám, myslím, že by sme si mohli dať jedna mínus. Nie preto, že by sme si mali na čo sťažovať, ale preto, aby sme si nechali rezervu na to, aby sme boli v Školskom roku 2023/2024 ešte lepší :-D.


"Nový školský rok" otvoríme na Septembrovom pokecovom stretku 8.9.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!