Májové stretnutie (27.5.2022)
Matúš / 05.06.2022

Májové stretnutie (27.5.2022)

Podľa našej „personalistky“ nás bolo len 18, čo je síce krásny vek, ale tak nejako sme čakali, že tento krát už nás bude výrazne cez dvadsať. Ale ťažko to niekomu vyčítať, keďže na tomto výsledku som sa podieľal aj ja osobne v neobvyklej role slameného vdovca. Pozor tak na mňa dávala len manželkina milenka. Ach ženy! Ako dobre je nám s vami a ako dobre zle bez vás...

Tak ako obvykle, zavítali medzi nás aj nováčikovia. Dvaja suverénní mladí gentlemani a trochu menej suverénna mladá dáma ktorá účasť dostala ako príkaz od svojho dominanta. Tu by som krátko odbočil a pochválil ho za veľmi vhodne zvolenú úlohu a dávam ju do pozornosti aj iným gentlemanom podobného razenia. A to, že je to pre ňu úloha neľahká bolo jasné podľa rúk, ktoré sa jej na stole od stresu triasli tak, že poháre cinkali ešte aj na bare vo vedľajšej miestnosti :-D.

Avšak obvyklou kombináciou šarmu, samozrejme, nie môjho, ale milenkinho (áno, v rámci bezpodielového spoluvlastníctva manželov je manželkina milenka aj moja milenka) sa nám jej stres podarilo postupne odbúrať a mohli sme si dať poháre naspať na stôl. Pomáhalo aj niekoľko ochotných single pánov. Aj keď v ich prípade sa neviem ubrániť istému podozreniu zo zištných dôvodov. Trochu pozornosti sa samozrejme ušlo aj iným nováčikom :-D.

Takže bez ohľadu na to, ako veľmi desivá je pre Teba/Vás predstava prísť takto prvý krát, môžeme dať empirické dôkazy, že sa to dá prežiť, ba dokonca niektorí si to pochvaľujú a chodia opakovanie. Bohužiaľ, také stresujúce ako prvý krát to už niky nebude, takže pre tých čo fičia na adrenalíne nemáme inú radu ako následne prvý krát prísť na akčnú chatu aby si opäť užili strach z neznámeho. ;-)

Za svoj osobný úspech považujem to, že som zo stretka odchádzal nie len s milenkou, ale aj s dohodou o zapožičaní funkčného prototypu šukacieho stroja (fuck machine). Aj takýchto šikovných kutilov máme medzi sebou...

Nezabudli sme ani na „Zámoček“ ktorý sa, ako už býva zvykom, veľmi vydaril a kto neprišiel, má čo ľutovať. Napríklad ja, keďže sa s manželkou chystáme na Dark Play Party ako aj BDSM Štrbu a nežijeme dostatočne hedonistickým životom aby sme mohli obetovať bolesti a slasti tri víkendy po sebe :-D. Ale to už je téma na budúce...


Už tradične sa potom opäť zídeme na Júnovom pokecovom stretku 24.6.2022. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.