Marcové stretnutie (11.3.2022)
Matúš / 14.03.2022

Marcové stretnutie (11.3.2022)

Ukrajina, Ukrajina, Ukrajina, ... Tak toto slovo ste na našom stretku v marci nepočuli! Prečo? Síce politika občas vyvolá väčšie vášne ako sex, ale na naších stretkách je tabu. A tak sme sa miesto o vojne rozprávali o masturbácii, lanách, orgazmoch, vibrátoroch, nahote, bičoch, putách, ... 

Stretnutie sa konalo netradične už po 3 týždňoch, nakoľko niektorí z nás majú ďalší víkend Jarnú upper floor chatu (ktorá je na našu radosť plne obsadená). Aj keď sme sa videli len nedávno, došli sme v ronakom počte ako naposledy (presne 20 ľudí). Opäť prevažovali páry a single páni, avšak zavítali medzi nás aj single dámy.

Kedže už je jasný termín Dark Play party (4.6.2022), debata sa prirodzene stočila aj k tomu, pre koho je táto akcia určená, prečo tam ísť či neísť, čo sa dialo minule, ... Musíme povedať, že je to pomerne jedinečná akcia a aj keď sa tento rok takmer prekráva s inou vynikajúcou akciou, určite sa oplatí o nej uvažovať každému kto má rád fetiš oblečenie, tajomné masky, priliehavé latexové či kožené róby, tesné korzety, vysoké opätky, lesklé čižmičky ale aj spanking, bondage, burlesque alebo sa len tak chce stretnúť s priateľmi. 

S postupom večera sa debaty rozpadli do menších skupiniek a stali sa čoraz intímnejšími a opäť sa potvrdilo pravidlo, že najlepší sex majú ľudia ktorí sa neberú až tak vážne a odvahu riskovať. Obsluha bola ako vždy príjemná, dokonca si poradila aj s neobvyklou situáciou keď u dvoch párov nebolo jasné kto ku komu patrí (prišli ako štvorica) a chvíľu mala chaos z toho, čo komu účtovať :-D.

Keďže v dobrej veci treba pokračovať, opäť sa uvidíme na Aprílovom pokecovom stretku 22.4.2022. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa skoré stretnutie!