Marcové stretnutie (22.3.2024)
Matúš / 24.03.2024

Marcové stretnutie (22.3.2024)

Naposledy som tu lamentoval nad tým, ako si občas sami hádžeme polená pod nohy. Tentokrát sa naopak musíme pochváliť. Stretko sa nám opäť vydarilo tak ako to bolo zvykom po iné mesiace ;-).

Nie preto, že nás bolo oveľa viac ako minule. Na to, že nás je vždy riadna kopa sme za už zvyknutí. Ale preto, že sa znova stretol ten správny mix ľudí a každý sa mal s kým porozprávať.

Kamarátova babka, ktorá síce nevedela nič o BDSM, ale vedela všetko o živote, raz povedala: „Najhoršie na starnutí nie je samotná staroba, ale to, že vo svojom vnútri zostávate stále tým istým mladým človekom.“ Ale naspäť k stretku...

Povedzme, že na stretko príde dvadsaťročná baba. Nič nie je otravnejšie, než to, že len čo sa zbaví jedného pána ktorý sa cíti „mladý duchom“, už sa na ňu lepí ďalší „duševný mladík“ so začínajúcimi šedinami :-(.

Preto je na našich stretkách úplne super to, že tým, že nás je dostatočne veľa, tak sa ľudia rozložia medzi:

  • Stôl či dva pre dvadsaťročných.
  • Stôl či dva, kde sú hlavne páry (povedzme od cca 30 do 40 rokov).
  • Pár skupiniek s ľuďmi, čo už majú s BDSM veľa skúseností a bavia sa o veciach úplne otvorene, pretože nikto z nich už nemusí robiť ramená.
  • Stôl pre tých, ktorí, diplomaticky povedané, sa vďaka svojmu veku v škole ako jediný cudzí jazyk učili ruštinu
  • Pár chalanov, ktorí sedia vo vystrašenom kŕdli, lebo ešte neprišli na to, ako sa rozprávať s dievčaťom. A tak trochu čakali, že na BDSM kecacom stretku to pôjde samo... a ono nie. ;-). 

Samozrejme, veľká časť ľudí spadá súčasne do viac ako jednej skupiny, takže sa medzi nimi voľne presúva. Nech už je váš vek či pohlavie akékoľvek, budete sa cítiť príjemne!


Apríl je bláznivý mesiac... Tak ak ste doteraz nenašli odvahu prísť medzi nás, tak prečo nespraviť niečo bláznivé a odvážne práve teraz? Radi sa s Vami, ako aj so všetkými, ktorí chodia pravidelne, uvidíme na Aprílovom pokecovom stretku 19.4.2024. Samozrejme na rovnakom mieste (Salónik reštaurácie Vincent na Alžbetinej v Košiciach) a v rovnakom čase ako vždy (19:00-23:00). Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!