Marcové stretnutie (24.3.2023)
Matúš / 28.03.2023

Marcové stretnutie (24.3.2023)

A zase je všetko ako má byť. Aj takto by sa dalo zhrnúť naše posledné stretnutie. Prečo? Mali sme k dispozícii celú reštauráciu, a tak aj keď nás opäť prišlo veľa, už sa nikto nebál, že zatiaľ čo si odskočí na záchod, niekto ho podsadne a už bude zvyšok večera pri stole miesto sedenia kľačať :-D.

Ak sme mali naposledy návštevu zo stredného Slovenska, tentokrát sme mali družbu s Balkánom vďaka návštevníkom zo Srbska a Rumunska. Takže niektorí z nás mali lekciu angličtiny na témy, ktoré sa na hodinách cudzích nespomínajú. Ba by som sa odvážil tvrdiť, že niektoré ani na biológii.

Opäť prišlo zopár nových ľudí, aj keď sa priznám, že časť z nich som si možno len od minula nezapamätal. Aspoň tak súdim z ich šokovaného výrazu keď som sa im predstavoval. Ale ak je dáma slovami Joža Ráža „... zraniteľná a vyzývavá zároveň, ako stvorená na materstvo a veci s tým súvisiace...“ človek sa s radosťou zoznámi aj dvakrát.

Keďže s veľkou účasťou už počítame nie len my, ale aj samotná reštaurácia, opäť sme mali k dispozícii dva čašníčky a tak sme jedlo a pitie prúdilo tak, že sme ho ledva stíhali jesť a piť. A musím povedať, že jedlo bolo (tak ako vždy) veľmi chutné.

Nie je to tak dávno, čo sa počet ľudí na stretkách skokovo zvýšil a prišlo pomerne veľa nováčikov a to samozrejme so sebou prinieslo aj to, že sa často rozhovory venovali témam ktoré často trápia ľudí, ktorí sa v BDSM ešte tak trochu hľadajú. Prípadne desia z toho, čo skúsili, a čo sa im zapáčilo. Bolo pre mňa zaujímavé sledovať, kam sa rozhovory za pár mesiacov posunuli.

My sme odchádzali medzi prvými polhodinu pred polnocou, a to ešte bola zábava v plnom prúde.


Opäť sa zídeme už o mesiac, a to na Aprílovom pokecovom stretku 21.4.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!