Banner Novembrové stretnutie (17.11.2023)
Matúš / 19.11.2023

Novembrové stretnutie (17.11.2023)

V novembri napriek zime a dažďu došlo na stretko viac než 50 ľudí. Tak ako je v poslednej dobre už zvykom, takmer polovička prišla už pred siedmou večer. ;-)

Vyššia účasť sa prejavila aj v tom, že sme sa takmer od začiatku roztiahli do oboch miestností a rozhovor sa rozpadol na viacero skupiniek. To pomohlo hlavne nováčikom, predsa len je ľahšie zapojiť sa do rozhovoru pri stole kde sedí 6 ľudí, ako v oveľa väčšej skupine.

Keď už spomínam nováčikov, myslím, že tentokrát prišlo rovnako veľa mužov ako žien. Niektorí už rovno v páre, čo vždy poteší. Nehovoriac o tom, ak sú to páry, ktoré už BDSM aktívne zaradili do svojho života. A napriek tomu, že na stretko prišli prvý krát, často prídu so zaujímavou skúsenosťou, ktorá rozprúdi debatu či už s inými nováčikmi, ale aj ľuďmi ktorí tiež už majú niečo odžité.

Samozrejme, nie každý chce o sebe rozprávať veci, ktoré sú súčasťou jeho intímneho života. A to je (tiež) v poriadku. Pre niekoho je jednoduchšie otvoriť sa niekomu cudziemu, pre niekoho je to naopak jednoduchšie ak sa otvorí neskôr a postupne ľuďom, ktorých už dobre pozná a vie že im môže veriť...

Obe skupiny ľudí sú vítané a verím, že sa na našich stretkách cítia príjemne.

Druhá vec ktorú by sme radi zmienili, je, že napriek tomu že naše stretnutia voláme stretnutiami Košickej BDSM komunity, neznamená to, že sme všetci Košičania. Len to, že sa stretávame v Košiciach. Máme medzi sebou ľudí z Prešova, Spišskej Novej Vsi, Michaloviec, ... Na stretká sa proste oplatí prísť aj keď to máte ďalej.


Poslednýkrát sa v tomto roku stretneme už o necelý mesiac, a to na Decembrovom pokecovom stretku 8.12.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!