Novembrové stretnutie (18.11.2022)
Matúš / 28.11.2022

Novembrové stretnutie (18.11.2022)

O tom, že naše stretká majú zmysel, hovorí aj to, že napriek tomu, že na novembrové stretko bolo potrebné sa vybrať do vlhkej zimy a tmy, na účasti sa to vôbec neodrazilo. V útulne vyhriatých priestoroch salónika reštaurácie Vincent sme sa streli v obvyklom "počte skazených duší".

Síce sa tešíme každému nováčikovi, ale nový pár nevídame tak často ako single dámy či pánov. Takže aj v tomto smere môžeme byť so stretnutím viac než spokojní. Aj keď my nie sme úplne spokojní nikdy a neustále rozmýšľame o tom, ako stretnutia ešte vylepšiť.

Tentokrát sme mali aj pomerne silné zastúpenie dám, aj keď na ideálny pomer 1:1 sme ani tentokrát nedosiahli. Ale predsa len, rozprávať sa o BBDSM a sexe všeobecne v zmiešaných skupinách je predsa len príjemnejšie, na presnom pomere až tak nezáleží.

Stretnutie sme ukončili až po záverečnej a myslím, že tie najzaujímavejšie rozhovory sme viedli až v pokročilejších hodinách a určite sa oplatilo ostať až do konca.

Rozhodne sme neopomenuli ani dve akčné chaty ktoré sa udiali v rozpätí jedného mesiaca. Chaty sa nám rozbehli tak dobre, že by sme k ním radi doplnili niečo viac aj tu na našom webe. Nie preto aby sme sa chválili, ale preto, aby každý vedel, aké chaty robíme a pre koho je tá ktorá z nich určená.

Od budúceho stretnutia chystáme jednu zmenu od ktorej si sľubujeme ešte lepšiu možnosti porozprávať sa. Prestaneme spájať stoly a necháme ich samostatne. To umožní každému voľne sa pohybovať medzi jednotlivými skupinkami a ľahšie sa zapojiť do debaty, prípadne nájsť tú ktorá vás záujme najviac. Predsa len, sto ľudí, sto chutí...


Opäť sa zídeme už o mesiac, a to na Decembrovom pokecovom stretku 16.12.2022. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!