Októbrové stretnutie (21.10.2022)
Matúš / 24.10.2022

Októbrové stretnutie (21.10.2022)

Aj keď sa snažíme dávať stretká tak, aby nekolidovali s termínom akčných chát, nie vždy je to možné. Náš “polyamory kvartet“ si dal tentokrát prednosť akčnej chate - čo je pochopiteľne, keďže sme ju organizovali :-D.

Ale nikto nie je taký dôležitý, aby bez neho stretko nebolo. A z toho čo sme počuli, októbrové stretko patrilo k tým veľmi vydareným.... Bohužiaľ, viac k nemu povedať nevieme :-D.

Určite o ňom rád prezradí viac Doktore Jajbolito, ktorý na ňom samozrejme nechýbal. Takže jeden dôvod viac, minimálne pre zvedavcov, prísť na stretko v novembri a osobne sa ho spýtať...


Opäť sa zídeme už o mesiac, a to na Novembrovom pokecovom stretku 18.11.2022. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!