Septembrové stretnutie (17.9.2021)
Matúš / 17.09.2021

Septembrové stretnutie (17.9.2021)

Po dvojmesačnej pauze sme sa stretli vo veľmi príjemnom počte - ak sme dobre počítali, tak prišlo 23 ľudí. A to napriek tomu, že chýbali ľudia ktorí neprišli kvôli tomu, že sa Košice stali červeným okresom. Keďže už teraz ostalo len pár voľných stoličiek, hrozí, že tí čo prídu po koróne neskoro, budú musieť kľačať, lebo na nich žiadna neostane :-D.

Tak ako vždy, prišlo zopár nových ľudí, oproti poslednému stretnutiu keď to bolo medzi mužmi a ženami pol na pol, tento krát sme privítali niekoľko gentlemanov. Výhoda bola, že každý z nich už s BDSM mal nejaké skúsenosti a vedeli, že tu sú medzi svojimi a môžu sa o tom, čo ich láka baviť úplne otvorene.

Debata, tak ako sa deje vždy, keď sa zíde dobrá spoločnosť, skákala plynule z témy na tému. Takže okrem chaty na začiatku septembra, či chaty ktorú by sme radi spravili v polke októbra (ak to pravidlá dovolia), Dark Play Party, na ktorej ako sme zistili, tento krát nikto z nás nebol (polepšíme sa), sme sa dotkli aj zásadných filozofických otázok ako napríklad "Aká je najvzrušujúcejšia farba ženských siloniek ak ste foot fetišista" :-D.

Obsluha si aj tento krát zasluhuje mimoriadnu pochvalu, cítili sme sa veľmi príjemne.


Veríme, že sa opäť stretneme aj v októbri. Zatiaľ ale s termínom čakáme a zariadime sa podľa toho ako sa bude vyvíjať Covid v Košiciach...