Septembrové stretnutie (8.9.2023)
Matúš / 19.09.2023

Septembrové stretnutie (8.9.2023)

Na poslednom BDSM stretnutí sme sa zišli v menšom počte (cca 20 ľudí), než sme očakávali, ale táto skutočnosť nám neubrala na kvalite. Prispelo k tomu určite aj to, že veľká časť košických párov bola tento víkend na akčnej "Upper Floor" BDSM chate. Memento, že občas ľavá ruka nevie, čo robí pravá, a potom to tak dopadne... :-D.

Rozhovory sa viedli najmä na témy rôznych BDSM akcií, ktoré sa uskutočnia v dohľadnej dobe (Darkplay, Fetish Weekend, akcie na západe a akčné chaty, ako je Zámoček v októbri).

Najväčším fórikom posledného stretnutia bolo, že zavítali traja nováčikovia s rovnakým menom, tak sme ich museli očíslovať :-D. Prezdieľali sme si informácie a skúsenosti nie len z BDSM, ale aj iné zaujímavé témy z iných oblastí.


Šancu zísť sa v hojnejšom počte budeme mať na Októbrovom pokecovom stretku 13.10.2023. Samozrejme na rovnakom mieste a v rovnakom čase ako vždy. Pre tých čo ešte neboli a váhajú... Vždy máme na stole tabuľku s našim logom, takže sa netreba báť, že by ste si neboli istí, že ste na správnom mieste.

Tí z vás, ktorí sú na našom mailing liste budú o stretnutí samozrejme informovaní aj mailom. Pre tých ostatných platí, že im stačí sledovať web, Facebook alebo sa zaradiť na náš mailing list.

Tešíme sa na vás!